25 Nisan 2012 Çarşamba

Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi Projem

"Bu proje şu an çalışır vaziyette müşterisini beklemektedir. Siz de eğitim kurumunuzu bu esnek yapı ile yönetmek isterseniz projenin satışı konusunda görüşebiliriz. Proje; muadillerine nispetle daha uygun olup ihtiyaca göre genişleyebilir ve düzenlenebilir yapıdadır. Her ne kadar Üniversite Bilgi Sistemi olarak tasarlanmış olsa bile İlkokul, Ortaokul ve Lise için, hatta dershaneler için uygulanabilir durumdadır. Tekliflerinizi bekliyoruz." 
İletişim için; htakci@gmail.com mail adresini veya 0(346)2191010 /2462 numaralı telefonu kullanabilirsiniz. Bizimle görüşmeden başka ürünlere bakmayın.  

Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü (GYTE) Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı için geliştirdiğimiz ve 2002-2006 yılları arası GYTE'de kullanılan projemizden bazı görüntüleri sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyorum. Projemiz hala sapasağlam canlı ve çalışır vaziyette olup isteyen üniversite veya milli eğitim bakanlığına bağlı çalışan okullara uygun ücret karşılığında satılabilir durumdadır. 

Sisteme Giriş

Öğrenci İşleri Ana Menü

Öğrenci Menüsü

Öğrenci Kayıt Ekranı

Bütün Alanlara Göre Dinamik Tarama (Alan isimleri yerine açıklayıcı isimler kullanılacaktır)

Tarama Sonuç Ekranı ve Öğrenci Sayfalarına Buradan Ulaşım (Başka yollardan da ulaşım mümkündür)

Seçilen Öğrenciye Ait Öğrenci Kartı Uygulaması ve Öğrenciye Dair Bütün İşlemler

Dinamik Öğrenci Belgesi Çıktısı Alma (A4 boyutu ile uyumludur)

Transkript Raporu 

Staj Bilgileri Takip Ekranı (Buna ek olarak; askerlik sevk, harç ve diğer birçok bilgi diğer menülerde takip edilmektedir)

Projenin bütün ekran görüntüleri fazla olmasından ötürü sadece örnek bazı sayfalar konulmuştur.

Çalışmalarda görülen WEBGYTEWORKS; tarafımdan kurulan ve içinde birkaç öğrencinin de bulunduğu, her üniversiteye model olması gereken bir yazılım geliştirme ekibine vermiş olduğumuz isim olup isim hakkı bize aittir. 

İletişim İçin:
Yrd. Doç. Dr. Hidayet Takcı
htakci@gmail.com 

2 yorum:

  1. Gurur verici bir tablo başarılarınızın devamını diliyorum hocam...


    Hakan SANDIKKAYA

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ediyorum Hakan bey, eksik olmayın.

    YanıtlaSil

İki yarım bir tam etmez

Bir bütünün iki parçaya ayrılıp sonra bir araya getirilmesi bütünden bir şey eksiltir mi, miktarından bir şey eksiltmez ama bütünlüğünden ek...